Praktische info

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch tijdens de week tussen 8u-20u (+32 475 46 56 80) of via mail.

Consultaties

Bij een eerste afspraak is het aangewezen om je voorschrift en uw identiteitskaart mee te brengen. 


We vragen ook tijdig uw afspraak te annuleren indien u niet aanwezig kan zijn. Als u niet tijdig verwittigd, wordt er een bedrag aangerekend van 22 euro.


De betalingen kunnen via overschrijving of cash gebeuren. Wanneer we de betaling ontvangen hebben, ontvangt u uw getuigenschrift voor de mutualiteit.

Openingsuren

Maandag: 8u - 20u

Dinsdag: 8u - 20u

Woensdag: 8u -17u

Donderdag: 8u - 20u

Vrijdag: 8u - 18u30

Tarieven

Wij zijn een gedeconventioneerde praktijk, waarbij volgende tarieven worden gehanteerd. Indien u een verhoogde tegemoetkoming hebt, worden de RIZIV tarieven gehanteerd. Voor vragen rond uw terugbetaling door de mutualiteit  kan u steeds bij ons terecht.

  • eerste consultatie (45min): 48€
  • vervolg consultatie (30min): 34€
  • huisbezoek: 36€

GDPR

Op 25 mei 2018 ging de General Data Protection Regulation (GDPR) officieel in. In het Nederlands spreekt men van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze Europese regelgeving gaat over de bescherming van verzamelde persoonsgegevens. De AVG regelt het opslaan, bewaren, verwerken en de uitwisseling van gegevens.


De praktijk Kine Coucke verzamelt, verwerkt en deelt alle gegevens conform de AVG. De persoonsgegevens worden door uw kinesitherapeut verwerkt met als doel het verzorgen van een goede gezondheidszorg. De kinesitherapeut houdt zich aan de wettelijke verplichtingen die hem als zorgverlener zijn opgelegd.

Gegevens onderneming

Charlotte Coucke : éénmanszaak BE0540.540.220
Maatschappelijke zetel: Bessemstraat 16, 8790 Waregem

Charlotte Coucke bezit een geldig visum alsook een bijzondere beroepsbekwaamheid in de manuele therapie, tevens is ze erkent door het RIZIV.  Ze beschikt ook over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BA Beroep bij Amma Verzekeringen, Kunstlaan 39/1, 1040 Brussel).

Charlotte Coucke is lid van AXXON, de representatieve beroepsvereniging voor Kinesitherapeuten.